-
Hoe gaat het nu met Margreet Rijpma?
30.Apr.2021
Vandaag weer een nieuw verhaal voor onze rubriek 'Hoe gaat het nu met?'
Deze week het verhaal van Margreet Rijpma van Rijpma Lingerie in Roden. Hoe was de coronatijd tot nu toe voor haar?

Hoe gaat het met jou?
"Nou met mij gaat alles goed hoor, we zijn gelukkig allemaal gezond en dat is toch wel het belangrijkste op dit moment.."

Kun jij jezelf voorstellen? Jazeker "Ik ben Margreet Rijpma en ben eigenaresse van Rijpma Lingerie in Roden. Ik woon met mijn man en 2 zoontjes in het mooie Lieveren."

Hoe was de Corona tijd tot nu toe? "We hebben het best moeilijk nu in de Coronatijd, we zijn op dit moment gelukkig wel open, maar werken op afspraak... ik zou heel erg blij zijn als het op afspraak winkelen er binnenkort afgaat... We hebben de winkel vol hangen met hele mooie bh's, nachthemdjes, badpakken en nog veel meer!! Nu het mooie weer er weer aankomt hopen we dat iedereen weer lekker spontaan kan binnenlopen!!"

Corona maakt creatief... Hoe uit zich dat bij jullie?
"We zijn sinds de Coronatijd begonnen met heel veel dingen te posten op Instagram en Facebook zodat er iedere dag iets nieuws en leuks opstaat, een mooi lingeriesetje of een leuke pyjama! Zo proberen we te laten zien wat er allemaal in de winkel hangt..."

Wat zijn de trends voor 2021?
"Dit jaar zien we heel veel roze en groen en blauw tinten, zowel in de lingerie als in de nachtmode, ook bh's met een stukje kant eronder is dit jaar erg populair! Badkleding in een dierenprint is ook "de tent" voor deze zomer!! Kom bij ons langs en je kunt het allemaal zien en passen zou ik zo zeggen😃😃"

6 aan wie zou je de vraag door willen stellen?
"Ik zou de vraag graag door willen geven aan Manon vd Heide van Cards en zo."

Coby van Zanten©️

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.