-
Wat kan er wel deze koningsdag? Oranjekoek uitdelen!
27.Apr.2021
En wat kun je samen dan nog wèl doen op Koningsdag?......Oranjekoek uitdelen!
Afgelopen zondag is er door de vrijwilligers van ‘de MensARoden’ i.s.m. Buiters Bakboerderij, koninklijk gebakken: namelijk oranjekoek.

In hun ‘thuishonk’, het voormalig pand de Scheepstraschool!
Op zich was dit al een evenement: René Buiter kwam zelfs nog een kijkje nemen en kleine instructies geven en het was met mekaar een gezellige boel!

We verlangen er zo naar om weer samen te komen, bij te kletsen en samen te eten! Zodra de coronamaatregelen het toestaan zullen we niet laten om dit dan óók weer direct op te starten.

Het vrijwilligersteam van het project ‘Soep op de Stoep’ had zichzelf na de eerste oproep al weer spontaan opgegeven om op Koningsdagmorgen de oranjekoeken te bezorgen bij hun deelnemers. Ook nú weer is de koek bedoeld voor mensen die coronamoe zijn en wel een oppepper kunnen gebruiken. Hierbij richten zij zich vooral op de kwetsbaren.

Bij het afgeven van de oranjekoek werd middels een flyer de deelnemers een fijne Koningsdag toegewenst. Hierop staan ook telefoonnummers vermeld voor een luisterend oor! Een telefonisch ‘Kletskwartiertje’ om het te hebben over wat je zoal bezig houdt, enz.

Hou vol! We zijn er bijna……

Film/Foto's Coby van Zanten/DitisRoden©

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.