Deze vrijdag zijn we er weer met een mooi 'Hoe gaat het nu met' verhaal van Vloeren Lifestyle in Roden. Hoe was de coronatijd voor hun tot nu toe? 


 


Hoe gaat het met jullie?


"Met ons gaat het goed."


 


Kunnen jullie jezelf voorstellen aan de lezers?


"Wij zijn Ronald en Regina Nijboer en wonen in Friesland. Wij hebben 15 jaar geleden onze winkel aan de Ceintuurbaan noord te Roden geopend. Regina staat in de winkel en doet de verkoop en Ronald legt de vloeren, hangt de raamdecoratie op en doet de traprenovatie."


 


Hoe was de coronatijd voor jullie tot nu toe?


"De coronatijd voor ons is tot nu toe, zoals de meeste mensen met ons, een bijzondere tijd. Qua werk gaat alles gewoon door en op het moment van dit schrijven, werk ik in de winkel met winkelen op afspraak. Je mist de spontane inloop van de klant en je merkt dat klanten zich soms ook wel bezwaard voelen om voor oriëntatie een afspraak te maken. Vooral eind december en begin januari toen wij helemaal geen klanten mochten ontvangen was het even passen en meten met onze klanten die een verhuizing in de planning hadden en nog kleuren definitief moesten bepalen. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen. Voor alles is een oplossing..."


 


Waarvoor kan men bij jullie terecht?" "Mensen kunnen bij ons terecht voor vloeren, raamdecoratie, traprenovatie en onderhoudsprojecten. In vloeren hebben wij een ruime keuze in pvc, laminaat, hout, vinyl of tapijt. Van diverse vloeren hebben wij showvloeren te liggen zodat er een goed beeld ontstaat van de structuur en kleur van een bepaalde vloer. Op het gebied van raamdecoratie en gordijnen hebben wij ook een ruime keuze, van diverse producten hebben wij showmateriaal te hangen."


 


Wat is de trend op dit moment qua vloeren?
"De meest verkochte vloersoort is pvc. En de trend op dit moment is om dit in visgraat te leggen." 

 

Aan wie mogen we de vraag 'Hoe gaat het nu met jou?' namens jullie doorstellen?
"We stellen de vraag graag door aan Magreet Rijpma van Rijpma lingerie in Roden." 


Coby van Zanten©️