Wij feliciteren ''Abraham'' Anton Hamstra! 50 jaar, een mijlpaal!


Als kind al was Anton een vrolijk manneke. En op z’n 50-ste is hij dat nog steeds! Sociaal, goedlachs, soms wat impulsief en koppig, maar bovenal een harde werker en iemand die altijd z’n weg weet te vinden.


 


Dit blijkt wel uit de wisselende werkzaamheden die hij de afgelopen jaren heeft verricht.


Na de sportopleiding CIOS vervulde hij zijn militaire dienst als sportinstructeur.


 


Daarna ging hij aan de slag als bewegingsagoog in de gehandicaptenzorg om vervolgens te gaan werken bij De Smulpaap. Tussendoor heeft hij nog gewerkt bij sportcentrum De Hullen als beheerder/zweminstructeur. Vervolgens is Anton 12 jaar in dienst geweest bij de familie Bezu. Eerst als verkoper, daarna als vertegenwoordiger van Joy bedrijfskleding.


 


Ook heeft Anton nog drie jaar als service adviseur bij Initial Hokatex gewerkt.
Toen kwamen Piet en Griet op zijn pad. En ging hij van bedrijfsleider na ca. 4 jaar verder als uitbater van Onder de Linden Roden, die hij nu samen met zijn vrouw Janet runt.


 


Helaas heeft Anton nu geen tijd meer voor zijn sportieve hobby’s als basketbal, volleybal en hockey. Er is namelijk altijd roering bij Onder de Linden. Ook in Corona tijd.


 


Voetballen heeft Anton ook even geprobeerd, maar dit was niet helemaal zijn ding. Z’n club FC Grun steunen wel! Ook was Anton een tijd actief als voetbal-, volleybal- en hockey trainer. Hiervoor kreeg hij veel waardering.


 


Kortom, Anton laat zich het best omschrijven als een mooi, vrolijk, sociaal, veelzijdig en hardwerkende persoonlijkheid.


 


Het liefst zou Anton deze mijlpaal groots vieren met iedereen die hem dierbaar is. Samen genieten!


 


Daarom is er speciaal voor hem en iedereen die deze heuglijke dag samen met Anton wil vieren, vanaf half 8 vanavond een online verrassing.


 


Via de youtube kun je samen met Anton genieten: 


foto's© Coby van Zanten