Een Avond4daagse zoals we dat gewend zijn, dat zit er nu nog niet in. Voorlopig zijn alle evenementen tot 1 juni dit jaar afgelast. Wat daarna weer mogelijk is, is nu nog niet bekend. En dus gaat de organisatie van de Avond4daagse Roden kijken naar wat wel kan: de Home Edition!


 


Met de Home Edition kun je je eigen Avond4daagse lopen. Niet in hele grote groepen tegelijk, maar alleen met een vriendje, je sportmaatjes of met je gezin. Je kunt de vier dagen lopen in de periode tussen 29 maart en 30 juni 2021. Tussen de eerste en de vierde dag mogen maximaal twee weken zitten. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven... En je hoeft niet alleen ’s avonds of doordeweeks te lopen. Ook overdag of in het weekend kun je op pad! Je bepaalt het helemaal zelf.


 


Vanaf 29 maart a.s. kun jij je inschrijven. In verband met de betaling moet een ouder/verzorger dit doen. Vervolgens vul je de namen van de deelnemers in. Elke deelnemer betaalt € 6,50. Daarvoor krijg je iedere dag drie verschillende routes via de eRoutes app in de afstand die je zelf kiest. Je hebt de keuze uit 2,5 - 5,0 - 10,0 km. Afhankelijk van waar je start, wisselen de routes in de app iedere dag. Of maak met behulp van de app je eigen route. Ook op de website van de Avond4daagse Roden zullen we regelmatig een route plaatsen. Afwisseling genoeg dus. En na afronding van de vier dagen wandelen, wordt de officiële Avond4daagse medaille + een verrassing bij jou thuis afgeleverd! 


Natuurlijk is de Home Edition niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen kunnen zich aanmelden. Kom in beweging en doe mee! Meld je aan via https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/roden.


 


Heel veel plezier en succes. We gaan er met elkaar een sportief voorjaar van maken!