“Doe je als ondernemer goede zaken of geen zaken?


De coronacrisis blijft maar door gaan en bedrijven moeten hun deuren gesloten houden of ze mogen op een klein kiertje open. Veel bedrijven zijn al lang gesloten en sommige bedrijven worden financieel hard geraakt door de coronacrisis. Er zijn gelukkig ook bedrijven die er geen last van hebben en normaal of juist nog wel beter draaien dan anders. 


 


De overheid beidt steun aan, voor veel bedrijven is dit niet voldoende en soms door domme pech val je net buiten de boot en krijg je helemaal geen steun.


 


De ondernemersverenigingen, OCN en Zakenkring Roden steunen samen deze actie om de lokale ondernemer te steunen. Via de crowdfundingsite kunt u als ondernemer of consument de ondernemers in Roden steun bieden door een bijdrage naar keuze te doneren. 👇


https://www.doneerdoel.nl/actie/3245/steunactie-ondernemers-roden


 


Een onafhankelijke vertrouwenscommissie beoordeeld de bedrijven die steun aanvragen en gaat met de ondernemer in gesprek om tot een goed en eerlijk oordeel te komen of en hoeveel steun ze nodig zijn.”


 


Er zijn natuurlijk veel bedrijven die behoefte hebben aan steun, we willen dit zo eerlijk mogelijk verdelen en om te zorgen dat er geen misbruik van gemaakt wordt willen we graag dat een onafhankelijke vertrouwenscommissie de aanvragen van bedrijven beoordeeld.