-
Burgemeester ontvangt jubileumboek v.v. Veenhuizen
22.Feb.2021
Overhandiging boek burgemeester en start verkoop!

Burgemeester Klaas Smid ontving het eerste exemplaar van het boek ‘75 jaar v.v. Veenhuizen’. Op zaterdag 20 februari verkocht de voetbalvereniging Veenhuizen het boek ‘75 jaar v.v. Veenhuizen’ in een drive thru op het Maallustcomplex in het dorp. Leden, oud-leden en belangstellenden kwamen langs om een boek te bemachtigen. Sommigen hadden van tevoren al een exemplaar gereserveerd. Het jubileumboek is online verkrijgbaar en wordt naar u opgestuurd.

Burgemeester Klaas Smid van Noordenveld nam het eerste exemplaar van het jubileumboek in ontvangst uit handen van voorzitter Kees van der Leest. De burgervader vindt het een prachtig boek, passend bij de rijke historie van de club.

Het boek ‘75 jaar v.v. Veenhuizen’ is via de site jubileumboekvvveenhuizen.nl online te bestellen. In het boek staan naast de beschrijving van de clubhistorie interviews met (oud-)trainers en spelers, trainingskampverhalen en anekdotes. De prijs van het boek is €12,50. Woont u buiten Veenhuizen, dan rekenen wij €5,90 verzendkosten. U krijgt het boek dan als brievenbuspakket opgestuurd. Zie voor meer informatie de website. Neem bij vragen contact op via 75jaarvvveenhuizen@gmail.com. Foto's vv Veenhuizen.

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.