Sinds twee maanden heeft ZORGPLAZA Roden samen met Kersten Hulpmiddelenspecialist een uitleenpunt geopend in de winkel in Roden aan de Kanaalstraat 27.

 

 

Vanaf dat moment kunt u naast de verkoop en verhuur van zorghulpmiddelen ook terecht voor het (kosteloos) lenen van zorghulpmiddelen.

 

 

"Wij bieden hiermee de regio Roden een extra mogelijkheid voor cliënten en zorgprofessionals om adequate hulpmiddelen te lenen die noodzakelijk zijn voor het herstel of het verbeteren van de kwaliteit van het leven. "

 

 

Bij Zorgplaza Roden kunt u op vertoon van uw zorgpas de volgende (kleine) hulpmiddelen lenen: badplank, bedheffer, bedleestafel, bedverhogers, dekensteun, douchestoel, gipssteun, glijlaken, lucht-/windring, ondersteek, kinderrolstoel, rolstoel, rugsteun, toiletstoel en toiletverhoger.

Zorgplaza is geopend op maandag van 13.00 tot 17.30 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

 

 

Meer informatie vindt u op https://www.zorgplazanoord.nl  

 

Er wordt gewerkt volgens de RIVM richtlijnen en ze verwachten ook dat u uw handen desinfecteert als u de showroom binnen stapt en dat u een mondkapje draagt; mocht u zelf geen mondkapje hebben dan heeft de winkel eentje voor u.