Een week vol sneeuw gehad... krijg je nog een dag ijzel: we konden alweer niet naar de markt. Wat een ellende. Gelukkig beloven de weervoorspellers voor het komende weekend een temperatuur van 15 graden.. boven nul wel te verstaan. Daar worden wij blij van. Waar we ook blij van werden waren jullie trouwe bestellingen; dank! Voor de komende week is er weinig nieuws aan de horizon qua assortiment. Beetje saai maar dat hoort bij de tijd van het jaar. Stamppot en een pannetje snert kan je altijd maken; ook als wij enthousiast worden van een mogelijk voorjaar. De webwinkel is weer geopend. Fijne avond, glijd niet uit.


 


Ik wil bestellen


 


Avocado; niet meer weg te denken uit onze keukens. De avocado is een boom uit Centraal-Amerika. Hij is bekend om zijn gelijknamige voor consumptie geschikte vrucht die ook wel advocaatpeer of, als hij eetrijp is, soms solange genoemd wordt. De naam avocado komt van het Nahuatl-woord ahuacatl, dat overigens ook 'teelbal' betekent. (voor wie dit graag wil weten..). Heerlijk bij mexicaanse maaltijden, in stukjes met wat peper en zout of gepureerd op een geroosterd broodje met tomaatjes en een eitje! 


 


Vind je het lastig om zelf te kiezen? Laat het ons doen voor je: iedere week nieuwe groente- en fruit pakketten voor jou samengesteld.