En dan heb je zomaar corona. Ook wij werden niet gespaard. Na een smakeloze maaltijd gingen de alarmbellen rinkelen; werden er testen geregeld en bleek er corona op ons adres. We hebben volgens de richtlijnen van het RIVM gehandeld; binnen blijven, quarantaine en we hebben onze werkzaamheden stil gelegd. Dit was enorm balen. Alle klanten die besteld hadden hebben we bericht en wat kregen we een fijne reacties: heel hartelijk dank voor jullie begrip! Deze week kunnen we weer van start gelukkig. En we hopen dat jij gezond bent. Mochten wij hieraan een bijdrage kunnen leveren middels verse groentes en fruit: we komen het weer graag bezorgen. NB: deze week GEEN gesneden groentes, daar beginnen we volgende week weer mee.     


 Fijne avond en blijf gezond!


 


Ik wil bestellen


 


Gember: de knollen heb je vast wel eens gezien. Gember bevat talloze vitaminen en mineralen: B1, B2, B6, vitamine C, calcium, magnesium, ijzer en zink. Werkt goed bij misselijkheid en heeft een goede werking op je spijsvertering. Je kunt er heerlijk thee van maken door wat plakjes in kokend water te doen: evt met een schijfje citroen en /of wat honing. Gember is goed in te vriezen. En heb je gezien dat we ook gember-shotjes verkopen op www.jegroenteboer.nl ?


 


Vind je het lastig om zelf te kiezen? Laat het ons doen voor je: iedere week nieuwe groente- en fruit pakketten voor jou samengesteld.