Thea Steenbergen uit Steenbergen zal haar 50e verjaardag niet snel vergeten. Zoals gebruikelijk bij iedereen uit haar vriendengroep wordt op deze bijzondere dag de tuin feestelijk versierd, zo ook bij haar!

Thea, ook wel bekend als “zuster” van Icare Thuiszorg, heeft plannen om bij hun woning een camping te realiseren. Daar wisten de vrienden wel raad mee en hebben haar een eindje op weg geholpen. Wie vandaag over de Middendrift rijdt, zal daar een prachtig uitgebreid tentenkamp zien, “Thea’s tentenkamp” inclusief de bijbehorende borden met teksten. Op deze camping valt van alles te beleven; paardrijden, een zonnebankweide, een jakoezie, bar en natuurlijk een mooi stukje live muziek. Als liefhebster van muziek, en dan met name van de dwarsfluit, zullen deze klanken dan ook nog lang over het Steenbergerveld klinken.

Een knallend feest zit er helaas vandaag niet in. Maar om toch in de feeststemming te komen waren een paar streekartiesten vanochtend in alle vroegte bereid om haar een feestelijke muzikale serenade onder het slaapkamerraam te brengen. Wie wil er nu niet zo wakker worden?

We wensen Thea een hele fijne dag toe.

Foto's© Coby van Zanten