Aangenaam, Wij zijn MW Bedrijfskleding, specialist op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding. Wij werken met passie met de focus op kwaliteit. We zijn gevestigd in Leek en presenteren alle mogelijkheden, merken en stijlen in onze beleving showroom van ruim 1600 m2. Ook dit jaar helpen we je graag met het uitzoeken en adviseren van passende bedrijfskleding. Onze adviseurs staan graag voor je klaar!
Bedrijfskleding en promotionele kleding voor alle doelgroepen
Met onze brede collecties voor o.a. horecasportpromotioneelverswinkels, werkkleding voor de bouw, industrie, transport, logistiek en automotive. Maar ook voor zorgrepresentatieve kleding en natuurlijk custom made kleding. 


  


Van borduren en bedrukken tot persoonlijk advies 


In onze eigen borduuratelier en drukstudio borduren en bedrukken wij bedrijfskleding met jouw bedrijfslogo. Onze adviseurs denken graag met je mee en geven een juist en passend advies om samen met jou tot het meest functionele en passend pakket te komen, voorzien van een juist en herkenbaar logo.  Bedrijfskleding, jouw visitekaartje


Door de inzet van bedrijfskleding zijn jij en je medewerkers aangenaam herkenbaar voor klanten. Medewerkers zien er niet alleen netjes uit in werkkleding, maar ook professioneel. De klanten herkennen jouw bedrijf door middel van het dragen van bedrijfskleding met logo. De bedrijfskleding wordt een belangrijk marketingmiddel, aangenaam herkenbaar! 
Graag verwelkomen we jou in onze showroom
Ben jij nieuwsgierig naar wat MW Bedrijfskleding allemaal te bieden heeft op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding? Je bent van harte welkom in onze 1600 m2 grote showroom in Leek of maak een afspraak met een van onze adviseurs bij jou op locatie. 


 


MW Bedrijfskleding mag volgens de richtlijnen van de overheid openblijven. 


- Bezoek van showroom gelieve op afspraak 


- Afhalen kan gewoon bij de balie 


- Houd 1,5 m afstand 


- Draag een mondkapje


- Bezoek onze showroom zoveel mogelijk alleen 


- Per mail en telefonisch zijn we bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 uur t/m 17:30 uur 


 


Uiteraard willen wij ook iedereen een hart onder de riem steken en veel sterkte toewensen de komende tijd. Pas goed op jezelf en op elkaar!


 


Kapteynlaan 5, 9351 VG, LEEK
Open op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur


0594 518 738


mwbedrijfskleding.nl