-
Geef me de (schijf van) vijf, Kidsmenu 2.0
13.Jan.2021

Dat de ontwikkeling van een (on)gezonde leefstijl voor een groot deel al op jonge leeftijd begint, wordt gelukkig steeds beter bekend. Ouders vinden gezonde en bewuste voeding voor hun kinderen steeds belangrijker.

 

Ook wij, Wouter Meertens(WiN) en Anita van der Noord(St. de Nieuwe Leefstijl) vinden gezonde, verantwoorde en bewuste voeding voor kinderen steeds belangrijker. Echter komen we op de menukaart in restaurants regelmatig ongezonde gerechten voor kinderen tegen. U kent het wel, patat en frikandel als avondeten.

 

Wij dagen daarom alle kinderen van groep 5 t/m 8 in heel Noordenveld uit om mee te doen met een receptenwedstrijd. HOE C00L IS DAT! Ga snel aan de slag en misschien staat jouw recept straks in een echt kinderkookboek!

 

Wat moet je doen?
Bedenk je eigen gezonde en lekkere recept en schrijf dit op. Noteer ook je naam, je leeftijd en op welke school je zit. Mail je recept naar: info@denieuweleefstijl.nl . Zorg er wel voor dat je naam, je leeftijd en de naam van je school er duidelijk op staan. Dit kan tot 21 februari 2021.

 

Wat kun je winnen?
Alle recepten worden beoordeeld door een jury waar ook Alex Wekema, wethouder van Noordenveld, deel van uitmaakt. Deze jury kiest van elke school 1 of 2 kinderen. Deze kinderen worden uitgenodigd om in één van de deelnemende restaurants, samen met de kok, hun recept klaar te maken.

 

 

Wat gebeurt er verder?
Het winnende recept komt op de menukaart te staan van een restaurant.
Alle recepten worden gebundeld tot een echt kinderkookboek.

Geef me de 5!! Veel plezier en alvast bedankt voor je recept!

Wouter Meertens: woutermeertens@welzijninnoordenveld.nl
Anita van der Noord: anita@denieuweleefstijl.nl

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.