NOORDENVELD - ‘Een praatje maken over de welbekende koetjes en kalfjes en allerlei andere onderwerpen die je bezighouden.  En dat met een vrijwilliger die verbonden is aan Welzijn in Noordenveld. Dat kan met ons Kletskwartiertje.’ Dit zegt Femma Bezu als welzijnsmedewerker van WiN.  


 


Het is een initiatief voor inwoners die daar in deze coronatijden behoefte aan hebben om met iemand contact te hebben. Iedereen die woonachtig is in de gemeente kan zich bij Welzijn in Noordenveld aanmelden voor het Kletskwartiertje. Het Kletskwartiertje is niet leeftijdgebonden en dus voor jong en oud. Femma Bezu: ‘Het in contact blijven met elkaar, dat is waar het in het Kletskwartiertje om gaat. Onze vrijwilligers maken graag tijd voor een praatje. Dit doen we van maandag tot en met vrijdag.’


 


Een WiN medewerker koppelt de te bellen persoon en vrijwilliger aan elkaar. Hierbij wordt rekening gehouden met interesses en andere belangstelling.  WiN legt hierbij de verbinding. Zoals de naam het Kletskwartiertje al aangeeft, is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te gaan. Wil je eerst meer informatie over het Kletskwartiertje of je direct aanmelden, neem dan contact op met het servicebureau van Welzijn in Noordenveld, telefoon 050 3176500. Even mailen kan ook service@stwin.nl.