In overleg met de technische commissie, het bestuur en een afvaardiging van de 1e selecties zijn de contracten met v.v. Nieuw Roden van beide hoofdtrainers Johan Middel (zaterdag 1) en Henry Etten (zondag 1) beide met 1 jaar verlengd.

Johan Middel (hoofdtrainer zaterdag 5 e klasse ):

Na gesprekken van de technische commissie met een afvaardiging van de spelersgroep en Johan Middel bleek dat iedereen graag een 3 e seizoen door wil met Johan en hij ook graag bij v.v. Nieuw Roden wil blijven. Als bestuur zijn wij ook overtuigd van de kwaliteiten en het enthousiasme van Johan die wij terug zien in de ontwikkeling van de spelersgroep en de sportieve prestaties van het 1 e elftal
zaterdag. Daarom hebben we als bestuur besloten om het contract met onze trainer Johan Middel te verlengen.

Henry Etten (hoofdtrainer zondag 3 e klasse):

Als Bestuur zijn we met de staf en spelersgroep ondanks de korte periode van samenwerking door de Corona stop in de afgelopen maanden overtuigd geraakt van de kwaliteiten van Henry die aan zijn eerste klus als hoofdtrainer bij v.v. Nieuw Roden bezig is. Wij hebben er vertrouwen in dat hij onze spelersgroep ook in het nieuwe seizoen kan blijven ontwikkelen en motiveren. Samen met Henry hopen we ook komend seizoen verder te bouwen aan een frisse en volwaardige selectie waarmee we mee kunnen doen in de zondag 3 e klasse en zijn daarom blij deze contractverlenging te kunnen melden.

Wij hopen dat beide trainers begin 2021 weer groepstrainingen aan de senioren mogen geven en er weer wedstrijden mogen worden gespeeld. v.v. Nieuw Roden wenst beide trainers veel succes en kijkt uit naar de langere samenwerking.
Het bestuur

Foto's© DitisRoden.nl