Vanaf 3 januari rijden de Qbuzz bussen volgens een nieuwe dienstregeling. Tussen 3 en 18 januari rijden veel extra bussen niet vanwege de lockdown. 


Van bijna alle lijnen wijzigen de vertrektijden. Daarnaast wijzigen er ook veel routes. In Groningen Stad en Emmen vinden de grootste verbeteringen plaats. Met nieuwe lijnen reis je vaker en soms sneller tussen twee bestemmingen. Zo kan het zijn dat je vanaf 3 januari in een ander lijnnummer instapt, dan je gewend bent.


 


De wijzigingen in de nieuwe dienstregeling staan per lijn in onderstaand overzicht.


>> Download overzicht wijzigingen per lijn


>> Download de buskalender 2021


Of bekijk de busroutes op onderstaande kaarten.


>> Lijnennetkaart Groningen Drenthe 2021


>> Kaart Groningen stad


>> Kaart Emmen


>> Kaart Assen


 


Geen extra bussen tussen 3 en 18 januari


Om in te blijven spelen op de drukte in het OV, zetten we sommige ritten flexibel in. Vanwege de lockdown zijn de meeste scholen dicht, daarom rijden veel extra bussen niet tussen 3 en 18 januari. In de dienstregeling worden deze ritten aangegeven met een voetnoot: 'Extra bus, kan vervallen in rustige periodes. Check www.qbuzz.nl  voor de actuele dienstregeling'. In deze periode rijden lijn 25 Coevorden - Zweeloo en scholierenlijn 637 Zoutkamp - Groningen wel. Lijn 25 rijdt in de middag echter niet door als lijn 27 naar Emmen.