Na een succesvolle eerste editie van Gebrek aan Beter The Quiz staat voor komende zaterdag de tweede editie gepland. Om 20:00 uur start er live op Facebook een leuke en uitdagende online pubquiz met een Roner sausje er over heen. Maar ook voor de niet-Roners is het leuk om mee te doen, want ook je algemene en muziekkennis heb je nodig.


 


Ongedwongen quizzen
We zitten nog steeds in een lockdown en moeten thuis blijven. De programma’s op televisie hebben we allemaal al wel gezien en Netflix hebben we uitgespeeld. Wat is er dan leuker om lekker ongedwongen te gaan quizzen? In zes rondes komen er leuke en heel diverse vragen voorbij. Bekende (oud-/nieuw-) Roners stellen je leuke vragen. Er zijn grappige fragmenten we blikken met de algemene vragen terug op het jaar 2020.


 


Verlengde feestdagen
Met Gebrek aan Beter The Quiz worden de feestdagen als het ware verlengd. Zaterdag 2 januari slaap je ‘s morgens lekker uit, kom je ’s middags bij van de jaarwisseling en plof je ’s avonds lekker relaxed op de bank voor The Quiz. Happertijtjes, een speciaal bierpakketje of een compleet diner bestel je natuurlijk bij de plaatselijke horeca!


 


Inschrijven
Inschrijven voor Gebrek aan Beter the Quiz op zaterdag 2 januari kan op www.gebrekaanbeter.nl. De quiz begint om 20:00 uur en is te zien op het Facebookpagina /GebrekaanbeterRoden.