-
Expositie SALON op Uitnodiging van Verkuno mag op 5 december de deuren weer openen
20.Nov.2020

Wij zijn verheugd dat de musea weer meedoen! De aankomende expositie ‘SALON op Uitnodiging’ van Verkuno zal op 5 december 13.00 uur, onze deuren weer openen!

 

Deze jaarlijkse Salon krijgt deze keer een andere invulling. Leden van Verkuno nodigen dit jaar ieder een, voor hun speciale, gast uit. Het werk van de gast wordt om artistieke redenen gewaardeerd door het Verkuno-lid of er kan sprake zijn van een jarenlange inspirerende vriendschap, of docentschap, tussen beide kunstenaars.

 

 

Met werk van: Jelly van den Bosch met Carla Rodenberg, Angelien Coco Martin met Pieter Jan Kuiken, Ans Courtier met Marianne Brouwer, Henk van Donk met Greetje Hoving, Arien de Groot met Willem Corsius, Maxelant Harmsze met Moniek Westerman, Joke Klaveringa met Janny van der Woude, Rianne Kooijman met Jan Velthuis, Ansje van den Muyzenberg met Marcia Krijgsman, Derek Scholte met Michel Bouma, Lonia Schölvink met Emy Noya, Marijtje van der Veen met Frea Stuurwold en Wilhemina Zoutewelle met Gosse Koopmans. Het wordt bijzonder!

 

Zie ook onze website en www.verkuno.nl

 

Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur. Entree €2,- tot 18 jaar gratis.  www.kunstencentrumk38.nl

Foto 1:  Henk van Donk, ‘De wandeling’

Foto 2:  Pieter Jan Kuiken, ‘Wachter’

Foto 3:  Greetje Hoving, ‘Brandweerman’

Flyer

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.