-
Nieuwbouwwoningen Nieuw-Roden: verhuur van start
16.Nov.2020

Op maandag 23 november 2020 start Woonborg met de verhuur van nieuwbouwwoningen in Nieuw-Roden. De woningen worden gebouwd aan de Burgemeester Bloemersstraat en de planning is dat ze voor de zomer van 2021 klaar zijn. Er zijn drie gezinswoningen vrij en vijf levensloopbestendige woningen. De verhuur gaat via Thuiskompas.

 

 

Verhuur via Thuiskompas

Vanaf 23 november t/m 6 december 2020 kunnen woningzoekenden reageren op beschikbare nieuwbouwwoningen in Nieuw-Roden. Woonborg plaatst dan twee advertenties op Thuiskompas: één voor gezinswoningen en één voor levensloopbestendige woningen. 

 

 

Gezinswoningen voor huishoudens van 23 jaar en ouder

Aan de Burgemeester Bloemersstraat 23 t/m 55 bouwt Woonborg gezinswoningen. Deze krijgen drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vaste trap naar een zolder. Er zijn van dit type nog drie tussenwoningen vrij voor huishoudens vanaf 23 jaar en ouder. De overige woningen die hier gebouwd worden zijn toegewezen aan bewoners die door sloop hun oude woning moesten verlaten.

 

 

Levensloopbestendig: voor 55 jaar en ouder

Daarnaast bouwt Woonborg levensloopbestendige woningen aan Burgemeester Bloemersstraat 2 t/m 14. Deze hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste verdieping. Hiervan zijn twee hoekwoningen en drie tussenwoningen beschikbaar voor woningzoekenden vanaf 55 jaar en ouder.

 

 

Vervolg: bouw Madelief 1 t/m 12

Het nieuwbouwproject in Nieuw-Roden gebeurt in twee fasen. Zodra de eerste fase aan de Burgemeester Bloemersstraat afgerond is, begint Woonborg met de bouw aan Madelief 1 t/m 12. Ook hier komen levensloopbestendige woningen, de verhuur daarvan is in 2021.

 

Meer informatie over het nieuwbouwproject staat op de website van Woonborg.

Informatie over huurprijzen en plattegronden staat vanaf 23 november 2020 op Thuiskompas.nl.

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.