-
IJsvereniging Nooitgedacht treft voorbereidingen voor schaatsseizoen
14.Nov.2020
Eén en al activiteit, zaterdagmorgen, aan de Zevenhuisterweg te Nei-Roon ter hoogte van de prachtig gelegen ijsbaan. Bestuursleden staken ijverig de handen uit de mouwen door allerlei klusjes op te knappen, dat mocht er zich onverhoopt een vorstperiode aandienen, dat men er klaar voor is, om de vele enthousiaste schaatsenrijders op een prima geprepareerde baan te kunnen ontvangen.

Zo werd er blad geruimd, het tegelpad bij de kantine herbestraat waar nodig, de verlichting gecontroleerd en het belangrijkste van alles, de baan werd door de noeste werkers onder water gezet.

De geplande jaarvergadering op donderdag 26 november aanstaande zal vanwege de coronaperikelen helaas geen doorgang kunnen vinden. Wel wist de aanwezige secretaris te melden dat Jaap Pol aftredend bestuurslid is en wordt bedankt voor zijn jarenlange inzet. Gezocht wordt nog naar een nieuw bestuurslid om Jaap te vervangen.

Kortom: na alle werkzaamheden van zaterdag is de ijsvereniging Nooitgedacht te Nei-Roon (Nieuw-Roden) helemaal klaar voor een hopelijk lang schaatsseizoen.

Tekst/foto's Roel Lubbers©
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.