-
Oud Rôner krijgt 8 jaar en TBS voor prostitueren nichtje
13.Nov.2020
De oud Rôner 48-jarige Michel M. uit Winschoten is voor het prostitueren van zijn toen 13-jarig nichtje in hoger beroep veroordeeld tot acht jaar cel en tbs met dwangverpleging. Hiermee blijft het vonnis van de rechtbank in Groningen in stand.
De man vocht deze straf bij het gerechtshof aan, omdat hij tbs met dwangverpleging niet zag zitten. Ook de hogere rechters vinden dat de man in een gesloten kliniek moet worden behandeld. Alleen de schadevergoeding is verlaagd van 100.000 euro naar 50.000 euro.

Seksafspraken
Het slachtoffer is nu 19 jaar oud. Ze woonde destijds bij haar oma en kwam regelmatig bij haar oom over de vloer. Ze vertrouwde de man. De band werd intiem en beiden hadden seks. Hij haalde haar over om ook seks te hebben met andere mannen. Ze moest dit van hem filmen. Na school werd ze door haar oom naar seksafspraken gebracht. Twee jaar later stapte ze naar de politie.

Zes klanten van M. kregen in hoger beroep celstraffen tot 42 maanden opgelegd. Ook dit is gelijk aan het vonnis van de rechtbank in Groningen. Tekst RTV Noord
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.