-
De online Sinterklaas show!
13.Nov.2020
Lieve vrienden en vriendinnen.

Door het ellendige Corona-virus kan de feestelijke intocht van Sinterklaas in Roden en het grote Sinterklaasfeest in de Pompstee dit jaar niet doorgaan. Dat wil niet zeggen dat ik niet naar Roden kom. Ik kom natuurlijk met mijn Pieten naar Roden en zal ook zeker jullie schoenen vullen, luisteren naar de liedjes die jullie voor mij zingen en ook pakjesavond gaat gewoon door.

Omdat de intocht in Roden niet door kan gaan, leek hij mij een heel leuk idee om elkaar online te zien. Daarom organiseer ik op zaterdag 21 november om 16:00 uur een leuke online Sinterklaasshow met muziek en dans. Deze online Sinterklaasshow wil ik graag samen met jou maken! Dus maak een leuk filmpje van 30 tot 60 seconden en stuur die voor 20 november via What’s App naar mij toe: 06 – 829 21 639.

Dat kan een filmpje zijn waarin je een kunstje doet, een Sinterklaasliedje zingt, een leuke mop verteld of een vraag hebt voor Sinterklaas. Het mag natuurlijk ook een TikTok filmpje zijn! Vergeet je dan niet mij @SinterklaasRoden te taggen?

Je mag natuurlijk ook een leuke tekening voor Sinterklaas maken! Daar ben ik dol op. Lever je mooiste tekening in bij je juf of meester en mijn Tekening-Piet zorgt ervoor dat ze allemaal bij mij terecht komen. Je mag je tekening ook opsturen naar:
Sinterklaas
Postbus 86
9300 AB Roden

Wie weet zie jij je filmpje of je tekening terug in de online Sinterklaasshow op zaterdag 21 november.
De online Sinterklaas show is te zien op de Facebookpagina van Volksvermaken Roden en op Omroep Zulthe (Ziggo: kanaal 43 – KPN: kanaal 1460)

Tot dan!

Groeten,

Sinterklaas
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.