Steeds meer mensen uit de gemeente Noordenveld en Westerkwartier halen hun nieuws bij ditisRODEN.nl vandaan. Is uw bedrijf ook klaar voor het groot aantal mensen die dagelijks onze website bezoeken? Wordt dan adverteerder al vanaf 250,- euro per jaar! Dagelijks wordt uw logo door 10-duizenden mensen gezien. Meer dan 3 miljoen bezoekers per jaar! Natuurlijk is het ook mogelijk de betaling maandelijks te doen. Vanaf 21 euro per maand* kunt u uw berichten/aanbiedingen etc over uw bedrijf naar ons toesturen en wordt dan voor u geplaatst.

Wij brengen niet alleen het nieuws uit onze dorp Roden, maar ook uit heel Noordenveld en een gedeelte uit het Westerkwartier. Sport, politiek, nieuws, 112, etc etc is bij ons te vinden. Of u nu thuis of onderweg bent, we zijn altijd "thuis in het nieuws" bij u!

Adverteerders
Dit maakt het nog meer aantrekkelijker voor onze adverteerders, doordat ze 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar te zien zijn door ontzettend veel bezoekers per maand. En dit alles voor een heel laag tarief per jaar. Wilt u ook adverteren of meer informatie, email dan naar info@ditisroden.nl.

Vrijwilligers
Wij doen dit met alleen maar vrijwilligers die hier zeker een heel groot aandeel in hebben. Sinds 2011 is DitisRoden.nl al op het web te vinden. Sinds 2016 is DitisRoden.nl overgenomen door Wia Oldersma-Pakes uit Leek. Zij beheert sindsdien de website en het financiƫle gebeuren rondom de adverteerders. Daarnaast hebben we fotografen die zich, indien mogelijk, geheel vrijwillig inzetten om u te voorzien van al het nieuws. Daarnaast zijn we ook nog altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om voor ons foto's te maken en/of stukjes te schrijven.

Als bezoeker/club zelf nieuws aanleveren
Natuurlijk kunt u als bezoeker, sportclub, stichting etc. ook zelf het nieuws aanleveren met een verslag en foto's. Wij kunnen helaas niet overal zijn, dus stuur ons gerust uw (copyfree) foto's en verslag naar info@ditisroden.nl. Let wel op dat dan de foto's door u zelf gemaakt zijn of dat u toestemming heeft om de foto's te mogen plaatsen van de fotograaf wegens copyright rechten.

Social Media & Tiplijn
We zijn niet alleen te vinden op de website, maar ook op twitter > @DitisRodennl , Instagram > DitisRoden.nl , Youtube > Dit is Roden, Instagram > Ditisroden en natuurlijk onze Facebook > DitisRoden.nl. Op onze Facebooksite kunt u ons ook tips door sturen via de Facebookchat. Ook is het mogelijk ons tips te sturen via onze Whatsapp nummer 0624830237. Dit is alleen om berichten te versturen, dus niet om naar toe te bellen.

Wordt nu adverteerder en email ons naar info@ditisroden.nl voor de vele aantrekkelijke mogelijkheden.