Thuiswerkers, heb je even?!


 


Thuiswerken kan hartstikke fijn zijn, maar vraagt aanpassingsvermogen. Werk en privé lopen door elkaar, weinig tot geen informele contacten met collega’s en lang digitaal vergaderen. De therapeuten van Kinesis zien in deze tijd veel nek-, schouder- en lage rugklachten. Blijf vooral bewegen! Lukt dit niet zelf, dan met ons: Personal Training - aan huis, - bij ons in de praktijk of op het veld achter het Hertenkamp in Peize!


 


Plan 20-30 minuten in, meer tijd kost het niet. Onze fysiotherapeut stelt een doelgericht plan op, waardoor je de rest van de dag productiever en energieker bent. Een Work Out voor je hele lijf, bij ons in de oefenzaal OF bij jou voor de deur!! We kunnen 1-op-1 of met max. 2 personen aan de slag.


 


Klik hier (https://fysiotherapie-kinesis.nl/kosten/) voor meer info (geen inschrijfkosten) of bel, mail of WhatsApp direct via 06 48512982.  


 


*Bedrijfsmatig bieden we ook training aan, bv door een online meeting even te onderbreken en 15 minuten tips en tricks te geven over lichaamshouding en beweging bij het thuiswerken. Voor meer info hierover kun je ook bellen.