HUIDVERBETERING


Deze jonge vrouw kwam hier bij Huid Totaal met een huid die heel gevoelig is na jaren acne te hebben gehad. Je kunt op de foto links veel littekenweefsel zien en veel roodheid. Zij had nog altijd producten in gebruik tegen acne terwijl deze al niet meer aanwezig was. Na een huidscan was dit voor haar ook heel duidelijk te zien en te ervaren. De huid was veel te vochtarm en ook de huidbarrière was helemaal verstoord in haar functie. De huid reageerde heel gevoelig op externe en interne invloeden. 


Op de foto rechts zie je haar huid 6 weken na het gebruik van de juiste en niet-toxische producten voor thuisgebruik. De huid is veel gladder en stralender geworden en ook de roodheid is enorm verbeterd. Wat een prachtig resultaat weer!


 


MIJN ADVIES


Ben jij toe aan huidverbetering? Of heb jij een huidprobleem en weet je niet wat je het beste kunt doen om je huid te verbeteren? Dan verheug ik mij op jouw reactie. 


 


Claudia


 


Praktijk Huid Totaal


Claudia Esser


Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie, genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'


Boterbloem 21


9302 BE Roden


 


info@huidtotaal.com


www.huidtotaal.com