De Roder Boekenmarkt die gehouden zou worden van zondag 27 december t/m woensdag 30 december wordt uitgesteld naar een later tijdstip.
Waar het bestuur de laatste weken al ernstig rekening mee hield werd eind vorige week werkelijkheid toen de gemeente Noordenveld ons belde met de mededeling dat alle evenementen in ieder geval tot het einde van het jaar worden afgelast. We vinden het ontzettend jammer, maar begrijpen en respecteren deze beslissing uiteraard. De veiligheid van onze vrijwilligers en klanten gaat boven alles.

Concreet betekent dit dat het inzamelen van boeken, geluidsdragers en puzzels op 12 november stopt. Omdat bijna al onze inzameladressen doorlooplocaties zijn, en dus de komende twee weken op slot, is het inleveren van boeken e.d. uitsluitend mogelijk tot en met donderdag 12 november bij CBN 122 (Ceintuurbaan Noord 122) tussen 09.00 – 16.00 uur.

Zodra de Corona maatregelen worden versoepeld en evenementen weer mogelijk zijn zal de Stichting Roder Boekenmarkt een nieuwe datum voor de Roder Boekenmarkt vaststellen. Uiteraard houden we u op de hoogte via de regionale weekbladen en social media bekend.