Met de nieuwe lock-down merk ik om mij heen dat veel ondernemers het zwaar hebben. Online liggen er nog mooie kansen om juist nu van je te laten horen. Dagelijks adviseer ik mijn klanten hoe zij online succesvoller kunnen worden en ondersteun ik hierin ook praktisch en hands-on. Tijdens de vorige lock-down was er een duidelijke verschuiving naar online zichtbaar, iets wat we nu ook weer zullen gaan zien.


 


Nu wil ik mij graag ook gaan inzetten voor andere ondernemers in de buurt. Ondernemers die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ondernemers die nieuwe inzichten kunnen gebruiken op het gebied van online mogelijkheden. Concrete aanleiding hiervoor is de nieuwe lock-down waarbij online nog wel veel mogelijk is. Komende maand is daar bijvoorbeeld Black Friday, gevolgd door Cyber Monday. Twee belangrijke dagen voor ecommerce en nu potentieel interessant voor vele andere bedrijven.


 


Ik start komende vrijdag met een serie telefonische sparringssessies voor ondernemers. Naast mijn eigen netwerk, wil ik hier graag andere ondernemers uit de regio mee van dienst zijn. Ondernemers kunnen een sessie inplannen in mijn agenda via deze link. Ik zou het erg leuk vinden als jullie deze actie willen delen via het ditisroden platform!