Zorggroep Drenthe is voor wijkteam Roden per direct op zoek naar: Verzorgenden IGZijn wij op zoek naar jou?
Jij bent gediplomeerd verzorgende IG. Jij kunt goed zelfstandig werken en wilt cliënten ondersteunen bij hun algemene dagelijkse verzorging. Ook het stimuleren van de zelfredzaamheid van cliënten vind je belangrijk. Past dit bij jou? Wijkteam Roden verwelkomt jou graag binnen hun team! Is jouw interesse gewekt? Lees dan snel verder!


Waar draag jij aan bij?
Een mooie dag voor de cliënten! Vanuit dit uitgangspunt kijk jij wat jouw cliënt nodig heeft en waar hij/zij blij van wordt. Als verzorgende IG in de wijkzorg bied je persoonlijke verzorging aan cliënten op de route. Je verdiept je in de cliënt als individu en rapporteert vervolgens in het digitale cliëntdossier.


 


Wijkzorg
Binnen de wijkzorg van Zorggroep Drenthe zijn wijkteams actief die werken door de gehele provincie. Van noord tot zuid zijn er kleinschalige wijkgerichte teams werkzaam in Roden, Eelde, Zuidlaren, Assen en Beilen. In deze kleine teams werken medewerkers die zich er dagelijks voor inzetten de cliënt van kwalitatief goede persoonlijke zorg te voorzien. Dit alles met als uitgangspunt de cliënt zo lang mogelijk plezierig, veilig en zelfstandig thuis te laten wonen.


 


Jouw werkplek
Je bent onderdeel van wijkteam RodenJe wordt ingepland op een route die je digitaal kunt inzien in het roostersysteem ONS van Nedap. Mogelijk heb je al ervaring met dit systeem, anders word je hier natuurlijk wegwijs in gemaakt. Werken in de wijkzorg is (grotendeels) solistisch, je werkt immers zelfstandig op een route. Om de samenwerking en verbinding binnen het wijkzorgteam te behouden, start en eindigt jouw route in het kantoor van wijkteam RodenHierdoor start je de dag niet alleen, maar samen met andere collega’s!


 


 


Dit heb je nodig
Het bieden van kwalitatief goede zorg begint wat ons betreft bij het inzetten van gediplomeerde, deskundige, betrokken en bevlogen medewerkers. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep ouderen en hier, bij voorkeur, ervaring mee hebt. Zelfstandig kunnen werken en flexibel zijn is een van de kernwaarden passend bij deze functie. Bij voorkeur ben je in het bezit van een rijbewijs, omdat je op route werkt. Mocht je hier niet over beschikken dan kunnen we in gesprek gaan of het bij jouw urenwens past om je route op een fiets van Zorggroep Drenthe af te leggen. Als toekomstig werkgever vragen wij standaard een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan en de verstrekking hiervan is een voorwaarde om bij ons in dienst te mogen treden.


 


 


Wat bieden wij jou?
Zorggroep Drenthe is volop in ontwikkeling. Naast een mooie dag voor cliënten wil Zorgroep Drenthe dit ook voor haar professionals. Vanuit de kernwaarden gastvrijheid, professionaliteit en positiviteit vinden er diverse scholingen en trainingen plaats die bijdragen aan jouw deskundigheid. Heb jij de ambitie om door te groeien? Dan ben je bij Zorggroep Drenthe op je plek want wij stimuleren persoonlijke groei en ontwikkeling.


 


 


En verder  • Een contract voor minimaal 12 en maximaal 24 uren per week. In afstemming met jou kijken we graag wat het beste past;

  • Een salaris conform functiegroep 35 van de cao VVT op basis van kennis en ervaring;

  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;

  • Collectiviteitskortingen op verschillende verzekeringen (o.a. zorg- en autoverzekering).


 


Heb je nog vragen?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton! Vragen? Bel gerust met Fannie Hagendoorn, teamcoördinator, op telefoonnummer 0592 - 33 13 32.


 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


ik ga reageren