Bericht van eetcafé De Bruine Beer:

Lieve gasten, na de opnieuw aangescherpte maatregelen voor de covid-19 stonden wij voor de vraag; Stoppen of Doorgaan.

Voor ons als geheel nieuw opbouwend bedrijf heeft dit heel veel impact gehad. De eerste Lock Down, de opening met veel regels en nu de Tweede Lock Down. En hoelang duurt dit hele gebeuren nog!!
Na veel overleg met elkaar, dubben, slapeloze nachten, stress en een traan hebben wij besloten om te stoppen. Het was een moeilijk besluit en wij vinden ook dat we niet echt de kans hebben gehad om er een mooi bedrijf van te maken. De paar mooie weken die we gehad hebben kunnen wij als nieuw bedrijf niet iets mee opbouwen. Hoeveel pech konden wij hebben!
Maar ook dit hoort bij het ondernemerschap keuzes maken in moeilijke tijden. We hebben ook weer veel geleerd op vele fronten.

Wij als team willen ook iedereen enorm bedanken voor het afgelopen jaar door middel van het komen, het brengen van veel gezelligheid, de vele ontbijtjes die wij mochten bezorgen, het zien genieten van de kids die in de keuken hun eigen pannenkoek of ijsje mochten maken. Nogmaals iedereen bedankt voor alles!!

Maar daar waar de ene deur dicht gaat, gaat een andere weer open... We blijven positief en richten ons nu weer geheel op Mo's café waar u straks kunt genieten van heerlijke Tapas en Pinchos bij uw borrel of drankje.

Bedankt voor het afgelopen jaar!!😘

Namens het hele team van Eethuis de Bruine Beer