-
Hoe gaat het nu met Dick Bathoorn van Schadenet Bathoorn
17.Oct.2020
Een dagje later dan u gewend bent, maar ditmaal is de vraag doorgesteld aan Dick Bathoorn van Autoschade Bathoorn in Roden.

Hoe gaat het met je?
"Met mij gaat het goed ondanks de corona periode. iedereen is gezond en wel gelukkig."

Kun je jezelf voorstellen aan de lezers van DitisRoden?
"Nou, ik ben dus Dick Bathoorn, 48 jaar, geboren in Groningen, heel kort gewoond in Roderwolde en opgegroeid aan de Dwazziewegen, waar het bedrijf nu nog steeds staat. Mijn bedrijf is in 1968 opgericht door mijn vader, Henk Bathoorn. Ik heb 3 kinderen waarvan de oudste 21, de middelste 15 en de jongste 6."

Heeft corona veel invloed gehad op je bedrijf?
"ja zeker weten, er werden minder schades gereden doordat veel mensen thuis moesten werken. Minder verkeer levert minder schades en wij leven van fouten in het verkeer. Daarnaast hebben we een aantal aanpassingen in het bedrijf zelf gedaan, zo hebben we nu elektrische deuren, er staan uiteraard pompjes voor desinfectie en werken we met een vast team. We plannen de afspraken zoveel mogelijk. De eerste afspraak proberen we, indien de klant akkoord gaat natuurlijk, te beperken door de klant zelf foto's te laten maken van de schade, dat scheelt weer 1 moment. We hadden al een haal/breng service, maar die kan nu altijd ingezet worden, ook voor reparaties. Geheel binnen de 1,5 meter norm uiteraard."

Kan men alleen voor autoschades bij jullie terecht?
"We hadden al autoverhuur, maar dat breiden we nu meer uit, met name op grijs kenteken. Zo leveren we auto's aan bijv. DHL. Brengt me gelijk op het punt dat we een DHL Service punt zijn. Ook hebben we ruimte voor tijdelijke autostalling, zowel overdekt als niet overdekt. Ook regelen we voertuig transport van A naar B."

Aan wie wil jij de vraag 'Hoe gaat het met jou?' graag doorstellen?
"Aan René Buiter van Bakboerderij Buiter, die komt dagelijks pakketjes bij mij brengen wat verzonden moet worden!"

Coby van Zanten©️
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.