-
Heb jij een huidprobleem en weet je niet wat je het beste kunt doen om je huid te verbeteren?
15.Oct.2020

Deze jonge man kwam hier bij Huid Totaal met een ver gevorderde rosacea. Zoals je op de foto links kunt zien is de huid helemaal ontstoken, schilferig en enorm rood. Wij zijn begonnen met passende producten voor thuisgebruik zodat de huid langzaam weer in balans kon komen. Acht weken na het gebruik van deze producten hebben wij een kuur met de Sonostar toegepast. Dit houdt in: 6 medische behandelingen binnen 3 weken. Op de foto rechts zie je de huid na de laatste behandeling van de medische kuur. De huid is enorm opgeknapt. De roodheid en gevoeligheid is extreem verbeterd. De ontstekingen zijn genezen en de huid ziet er weer gezonder uit. De nog zichtbare roodheid is grotendeels littekenweefsel dat nog verder gaat herstellen. Gewoon geweldig om te zien.

 

 

Heb jij een huidprobleem en weet je niet wat je het beste kunt doen om je huid te verbeteren? Dan verheug ik mij op jouw reactie. Ik adviseer je graag.

 

 

Praktijk Huid Totaal

Claudia Esser

Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie, genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'

Boterbloem 21

9302 BE Roden

 

info@huidtotaal.com

www.huidtotaal.com

T 06-15619721

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.