-
Online verbinden in de Week van de Coöperatie
12.Oct.2020
Hoe kan je leden inspireren en ontmoetingen tot stand brengen? Een mooie uitdaging in deze tijd.

De Rabobanken in Groningen en Drenthe stellen een online programma samen waarin dit mogelijk is: Rabo&Co live.
“Een professioneel online experiment, waar we tevreden op terug kunnen kijken. Elkaar écht ontmoeten geeft uiteraard meer dynamiek maar dit is een goed alternatief om onze leden in de Week van de Coöperatie te kunnen ontmoeten en te inspireren”, aldus Harry Scholte, directievoorzitter Rabobank Groninger Land
Dinsdagavond 6 oktober opent het online netwerkplein waar leden en medewerkers van Rabobank elkaar ontmoeten in een virtuele omgeving. Na en inleiding over de coöperatie kunnen drie verschillende workshops worden gevolgd: energieneutraal bouwen en wonen, innoveren voor en door ondernemers en het stimuleren van gebalanceerde en gezonde voeding. Na afloop kunnen bezoekers in een kleinere setting met elkaar verder praten aan een virtuele tafel.

“Ik ben onder de indruk. Mooie techniek, goede inhoud en een goed alternatief voor een fysiek evenement”, aldus één van de deelnemers.

In de week van 5 t/m 9 oktober viert Rabobank de coöperatieve mentaliteit en het verschil dat ze samen met klanten en partners maakt op wereldwijde transities. Kijkers kunnen ervaren dat bijdragen aan een betere wereld in de eigen omgeving, heel dichtbij, kan beginnen. Nieuwsgierig en ook de verhalen horen van Jan Buining (Tasty Basics), Edward van der Meer (Campus Community Fund Groningen) Alex van Oost (Noordelijk Innovatieplatform Circulaire Economie Drenthe) Martin
Hadderingh (Rabobank), Bert Leemhuis, Albert Jan Pol en Marjolein Lauret. De verschillende onderwerpen terugkijken kan via:
Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.