-
Verslag van de Laatste bouwklus aan het nieuwe-dak en randen van de RAS-ijsbaan kantine de inrichting en aankleding
10.Oct.2020
Hierbij het verslag van de Laatste bouwklus aan het nieuwe-dak en randen van de RAS-ijsbaan kantine de inrichting en aankleding kan hopelijk met de: Rabobank Clubkas Campagne

Roderesch, Alteveer, Steenbergen. De Spaarzame zonnige momenten van oktober, zijn door de vrijwilligers van de ijsvereniging RAS benut om nog 1 keer op het dak te klimmen, om de nieuwe accommodatie wind en waterdicht te maken en een prachtig aanzien te geven. Het resultaat mag er zijn: Het gebouw is geheel onderhoud arm is en tevens zeer goed geïsoleerd.

Het heeft vanwege de Corona iets langer geduurd, maar het is nu een zeer solide accommodatie, waarbij er tussendoor ook nog een “Corona loket” is gecreëerd. Want: Als de ijsbaan deze winter opengaat, zal het bestuur er alles aan doen om het op en rond de baan zo veilig mogelijk te houden. Echter…………. de kantine (om even op te warmen) blijft gesloten voor bezoekers. De koek & Sopie zal wel (beperkt) beschikbaar zijn, maar dan via het nieuwe (Corona)-afhaal loket. Instructies kunt u t.z.t. lezen bij de kantine van de ijsbaan. De kleding sponsor van de ijsvereniging; Trijntje Hagenauw van Mens in beweging, was er weer met Koek & Sopie voor de vrijwilligers.

De Jaarvergadering/ bestuursverkiezing op vrijdagavond 13 november “is op gepaste afstand” in het RAShuys te Roderesch, (Vooraf aanmelden)
Na de Jaarvergadering komt er ook zicht op het financiële resultaat van de Rabobank Clubkas Campagne, De ijsvereniging hoopt op veel stemmen van de Rabobank leden (je mag 2 stemmen aan 1 vereniging geven!) . De RAS-ijsvereniging hoopt met deze bijdrage de inrichting en aankleding te kunnen opstarten, vrijwilligers voor het schilderwerk hebben zich inmiddels al opgegeven.

Op de Foto; De Vrijwilligers op en rond het dak (Op Veilige Corona afstand)
Fotograaf ; Linda van Zonneveld & Abel Mulder

Heeft u tips voor Ditisroden? Stuur uw tips,foto's via WhatsApp, 06-248 302 37
en voeg dit nummer als contact toe aan uw telefoon.