Verbreed uw kennis!

Voor vrijwilligers(organisaties) organiseert het Vrijwilligers Informatie Punt (van Welzijn in Noordenveld) in samenwerking met de Gemeente Noordenveld weer 2 informatiebijeenkomsten. I.v.m. de huidige Corona omstandigheden kunnen het dit keer geen fysieke bijeenkomsten zijn. Er is gekozen voor 2 webinars, waarbij we elkaar online kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen.
De eerste webinar is op woensdagavond 28 oktober (19.30uur) en gaat over de AVG. Ronald Hetem neemt ons mee in het stappenplan wat de NOV (Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk) heeft ontwikkeld speciaal voor vrijwilligersorganisaties om te voldoen aan de regelgeving. U krijgt informatie over wat de AVG voor uw organisatie inhoudt en welke stappen u nog moet zetten.
De tweede webinar is op dinsdagmiddag 17 november (16.00uur) en zal gaan over de gemeentelijke vrijwilligersverzekering. Gemeente Noordenveld heeft bij Centraal Beheer deze verzekering afgesloten voor alle vrijwilligers van Noordenveld. Maar wat valt er nu allemaal onder deze verzekering en wat moet u zelf regelen als organisatie?
Uiteraard is er bij beide webinars ook gelegenheid tot het stellen van vragen.
Aanmelden
Aanmelden kan door te bellen met Welzijn in Noordenveld (050 3176500) of een mailtje te sturen naar service@stwin.nl.
Hierin graag uw naam, organisatie, emailadres en keuze van de webinar (1, 2 of beide) vermelden. U ontvangt t.z.t dan via de mail een instructie hoe u digitaal kunt deelnemen. Het is geen probleem om met meerdere personen vanuit 1 organisatie deel te nemen.
Heeft u nog vragen over de webinars? Neem dan contact op met:
Welzijn in Noordenveld, Froukje Temming, 050 3176500, froukjetemming@stwin.nl .