“Sabine Becht heeft op 26 september Foto Boezerooy overgenomen in Roden. Afgelopen zaterdag heeft ze haar officiële opening gehad en zal u graag van dienst zijn voor officiële pasfoto’s, digitale fotoservice, camera’s, batterijen, inkt en nog veel meer. Ook bent u van harte welkom voor vragen over uw camera. Verder zal er in kleine stapjes de winkel wat aangepast worden en zal de service wat uitgebreider worden. Tot 31 oktober heeft ze een dubbele openingsactie: Een fotoshoot op afspraak voor maar €29,95 incl. een afdruk van 20x30. Daarnaast heb ik ook nog de actie dat u 100 dia’s kan laten digitaliseren voor maar €30,- (usb stick zelf aanleveren).


 


Foto Boezerooy gaat nog wel verder met zijn schoolfoto’s, locaties, bruiloften en sportfotografie.


 


Sabine kent Boezerooy en de winkel maar al te goed. Ze heeft er stage gelopen en later ook wel is op donderdag avond en zaterdag gewerkt. Misschien dat u haar daar nog van kent. André heeft haar benaderd om de winkel over te nemen. Dit is een mooie uitdaging.


 


Kom gerust een kijkje nemen aan Heerestraat 100 te Roden. Telefonisch bereikbaar via 050-5015217 of per mail info@sabinebecht.nl