De familie Everts uit Nieuw Roden heeft gisteravond de Auto Oriënteringsrit van de Vereniging voor Volksvermaken Roden gewonnen. De strijd om de Harm Hingstmanbokaal barste al bij de inschrijving los, de 120 beschikbare starttijden waren al snel uitverkocht. Maandagavond om 18:00 uur ging de eerste auto van start voor de puzzeltocht over 27 kilometer. De Auto Oriënteringsrit startte i.v.m. de Corona-regels niet vanuit Lieveren maar Corona-proof vanaf de parkeerplaats tegenover het evenemententerrein. De uitleg en uitslag werden na afloop live uitgezonden op het Facebookkanaal van Volksvermaken.

Alles gemist
De familie Everts deed voor de eerste keer mee aan de puzzeltocht, ook dit jaar weer uitgezet door Dick Bathoorn en Jan Kemkers, en heeft de gehele toch in het donker gereden. Vanmiddag namen ze op het terras van Hotel-Eetcafé Onder de Linden hun eerste prijs en de grote Harm Hingstman- wisselbokaal in ontvangt. ‘We hadden het niet verwacht en we hadden echt het idee dat we alles gemist hadden’ was hun eerste reactie.

Prijzen
De uitleg en uitslag werden na afloop live uitgezonden en staan nu op Volksvermaken.nl/orienteringsrit. Ben je in de top-25 geëindigd? Dan ben je in de prijzen gevallen! Je kunt je prijs t/m vrijdag ophalen bij Hotel-Eetcafé Onder de Linden aan de Brink 27 te Roden.