In een goedgevulde sporthal de Hullen is ONR er vrijdagavond niet in geslaagd de goede vorm door te zetten. In een waar spektakelstuk bleek ZVV Urk te sterk. In de eerst helft werd er in balbezit aardig gevoetbald. Na 10 seconden kreeg ONR al een enorme kans, maar met een sliding wist de Urker nummer 8 de bal van de lijn te halen. Daarna werden de doelpunten wel erg makkelijk weggegeven. Dit had als resultaat dat ONR met een 0-3 achterstand aan de spreekwoordelijke thee ging.
Zoals wel vaker in het zaalvoetbal werd het meeste spektakel voor de 2e helft bewaard. ONR begon druk te zetten en dit resulteerde in de 1-3 van Mats Wolthuis. Echter stond het binnen luttele seconden al weer 1-4. De oranjehemden gaven niet op en kwamen via 2 doelpunten plotsklaps op 4-3. ONR ,dat inmiddels met meevoetballende keeper speelde, moest risico’s nemen. Na een van richting veranderd schot werd “doelman” Wolthuis verrast en bracht Urk de marge weer op 2. Daarna was het wederom een krijger in het oranje die voor de aansluitingstreffer tekende (4-5). In de slotseconden, waarin menig toeschouwer van de tribune was opgeveerd, kreeg ONR via Rik de Boer nog een enorme kans op de gelijkmaker. Echter redde de Urker goalie en was de rebound helaas net niet aan Geert Hidding besteed.