BREAKING NIEUWS!Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar.Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van al het nieuws in Noordenveld en omstreken.Misschien heeft u deze nieuwe bolide ook al voorbij zien komen?

Het was billenknijpen de eerste vijftien minuten voor de mannen uit Veenhuizen. Het kunstgras was daar toch de grootste schuldige aan. De gasten kregen zeker drie zeer goede kansen. Keeper Gjaltema , paal en lat zorgden dat het op dat moment nul nul bleef. Gaandeweg het vervolg van de wedstrijd kreeg Veenhuizen meer grip. Het resulteerde ook in wat meer balbezit en druk op de tegenstander. In de 35e minuut kregen de bezoekers een strafschop. Iets te wild uitkomen van de keeper op de achterlijn ging hier aan vooraf. De penalty was geen probleem voor Ferdinand Rozema. Hij bracht de stand maar 0-1. Vlak voor rust verdubbelde Veenhuizen de voorsprong. Dit door een eigen goal.

Na rust kwamen de blauwhemden niet meer in de problemen. Mede door het geconcentreerd en zakelijk spelen van de gehele ploeg, inclusief de invallers. Het was Bram Schmidt die de eindstand naar 0-3 bracht. Hij schoot in de 77e minuut beheerst een afvallende bal tegen de touwen.

Een mooie uitoverwinning aan het begin van de competitie.