De expositie ‘HerStart’ in Kunstencentrum K38, wordt dagelijks goed bezocht. De coronaregels in de galerie schijnen prima te werken.


 


12 Verkuno kunstenaars vertonen hier hun werk t/m 4 oktober.


 


Bijvoorbeeld Linda van Huffelen, zij maakt bijzondere sculptures van kleurrijk gemengd glas. Zij stapelt gekleurd glas of mengt de kleuren als in een caleidoscoop. Linda zoekt de grenzen op van werken met dit unieke en weerbarstige materiaal.


 


Dan Rianne Kooijman, zij exposeert hier kleurrijke en verstilde abstracten in aquarel. De eenvoud en eerlijkheid van dit materiaal maakt het voor Rianne mogelijk, om op een direct spontane manier te werken in verfijnde kleurnuances.


 


‘En-plein-air’ geschilderd, zijn haar onderwerpen de verschillen in het lichtval en de stemming van het moment van de dag.


 


En Sonja Leutholff, zij toont hier digitaal bewerkte foto’s als collages. Vele foto’s worden over elkaar heen gezet in een lange zoektocht naar kleur, licht en vorm.


 


Komt u gerust kijken. Aanmelden kan bij de gastvrouw of gastheer op moment van bezoek. Wij verwelkomen u graag!


 


Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur. Entree €2,- tot 18 jaar gratis.  www.kunstencentrumk38.nl