JOUW HUIDBEHOEFTE


Geregeld kom ik mensen tegen die al langer dan 2 jaar dezelfde crème gebruiken omdat het fijn aanvoelt en ook lekker ruikt. Niets mis mee natuurlijk, alleen vaak voldoet een product na deze tijd niet meer aan de veranderde eisen van je huid. Waar het om draait, is je producten aan te passen aan de behoeftes die er op dit moment zijn. Zodat je huid altijd de optimale voeding krijgt die ze nodig heeft.


 


DOE GEREGELD EEN HUIDCHECK


Het leven is constant in beweging en verandering is heel normaal. Ik raad mijn klanten dan ook aan om regelmatig bij mij langs te komen voor een korte check van de huid. Zo blijf je altijd op de hoogte van je momentele status quo en weet je zeker dat je optimaal bezig bent met de verzorging van je huid. Bovendien ben je dan weer heerlijk gemotiveerd om thuis mooi aan de slag te kunnen gaan met de nieuwe of bekende producten.


 


HUIDADVIES


Ik hoop dat ik je met deze korte blog kan inspireren om in actie te komen met je huid en een afspraak te gaan plannen voor jou persoonlijke huidcheck. Dus geniet van een stralende en gezonde huid. Heb je nog vragen of wil je graag nog iets weten dan verheug ik mij op jouw reactie.


 


Praktijk Huid Totaal


Claudia Esser


Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie, genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'


Boterbloem 21


9302 BE Roden


 


info@huidtotaal.com


www.huidtotaal.com


T 06-15619721