Nieuw-Roden - Het zat er al een tijdje aan te komen. Een mooie overwinning van het eerste elftal van de zaterdag competitie. In de beker werd kampioenskandidaat in de 5e klasse v.v. Westerkwartier verslagen met maar liefst 3-1.

Een sterk maar ook fris voetballend Nieuw-Roden, onder begeleiding van trainer Johan Middel en Appie Lampe, was afgelopen zaterdag te sterk voor het combinatieteam van Boerakker/SVMH. v.v. Westerkwartier had het moeilijk tegen het team van Nieuw-Roden, die een nieuwe spits en een keeper hebben aangetrokken om het team sterker te maken.

En afgelopen zaterdag wierp dat zijn vruchten af. Nieuw-Roden kwam in de 1e helft op een 1-0 voorsprong. Westerkwartier kwam nog wel net voor rust terug op een 1-1.

Na rust was het vooral Nieuw-Roden wat de klok sloeg. De Nei-Roners liepen al snel uit naar een 2-1 en 3-1 voorsprong, wat uiteindelijk ook de eindstand werd.

Een heel goed resultaat voor Nieuw-Roden, die hiermee goed de competitie in kan gaan in de zaterdag 5e klasse!