In een onderlinge strijd was het Veenhuizen die de baas was over ONR. Een voor de trainer Timmer best wel beladen wedstrijd tussen zijn nieuwe en oude club .
De eerste helft ging gelijk op. Waarbij ONR de tegenstander soms goed probeerde vast te zetten. Buiten een goede kans over links, waarbij Leon Schievels net een teenlengte te kort kwam, kregen de gasten geen uitgespeelde kansen. Veenhuizen kreeg in de eerste helft ook een drietal grote kansen. Echter stond het vizier van de voorwaartsen niet op scherp. Vlak voor rust maakte Bram Schmidt toch de terechte 1-0.

Na rust was het wat betreft ONR allemaal een stuk minder. De thuisploeg bleef de
druk er op houden en dat werd Pim Bolt teveel. Een scherpe inzet werd door hem net van richting veranderd en in eigen doel verwerkt. In de 84e minuut besliste Bram Schmidt het duel. Een rebound uit een inzet van Danny Mulder kwam voor Schmidt zijn voeten terecht en hij verzilverde de mogelijkheid. Hiermee bracht hij de eindstand op 3-0. En bekeren de blauwhelmen verder.