PERSONAL TRAINING VOOR JE HUID


 


 


Denk je er ook regelmatig over na om je huid te willen verbeteren? Alleen weet je eigenlijk niet wat je moet doen en vooral niet naar wie je toe moet gaan? Dan is deze PERSONAL HUID TRAINING van Huid Totaal zeker iets voor jou.


 


 


WAT HOUDT DEZE PERSONAL HUID TRAINING IN?


PERSONAL HUID TRAINING staat voor persoonlijke begeleiding in je huidverbeteringstraject.


 


Na de intake bespreken wij wat voor jou huid belangrijk is qua medische peel behandeling en productgebruik voor thuis. Nadat je de producten 2 weken hebt gebruikt beginnen wij met de eerste MEDISCHE PEEL BEHANDELING van in totaal 6 behandelingen. Al vanaf de eerste behandeling kun je reeds een verbetering van je huid zien. En wat denk je hoe je huid er na 12 weken uit gaat zien? Je huid gaat weer stralen, heeft weer meer volume en oogt gezond.


 


 


MIJN ADVIES


Ben jij toe aan huidverbetering? Of heb jij een huidprobleem en weet je niet wat je het beste kunt doen om je huid te verbeteren? Dan is deze PERSONAL HUID TRAINING zeker iets voor jou. Heb je hierover nog vragen? Dan verheug ik mij op jouw reactie. Ik adviseer je graag.


Claudia


 


Praktijk Huid Totaal


Claudia Esser


Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie, genomineerd voor de Beauty Award 2020/21 in de categorie 'Beste Schoonheidsspecialiste Regio Noord'


Boterbloem 21


9302 BE Roden


 


info@huidtotaal.com


www.huidtotaal.com


T 06-15619721