Kinderopvang BuitenGewoon is gevestigd in het kerkje van Nieuw-Roden. Het kerkje is recentelijk verbouwd tot een prachtige huiselijke en sfeervolle kinderopvang. Hier is plek voor 12 kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar. Rondom het kerkje ligt een ruime tuin, een plek waar de kinderen zich kunnen ontwikkelen.


 
VISIE & IDENTITEITKinderopvang BuitenGewoon is een kleinschalige christelijke opvang. Hier wordt voor de kinderen een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving geboden. Een aantal kernwoorden waar de kinderopvang voor staat:  • Christelijk

  • Huiselijk

  • Kleinschalig

  • Uniek

  • Rust, reinheid en regelmaat 


 


Kinderopvang BuitenGewoon werkt vanuit een christelijke grondslag. Niet alleen kinderen uit christelijke gezinnen kunnen bij kinderopvang BuitenGewoon terecht. Integendeel, alle kinderen, ongeacht afkomst of religie zijn welkom.


 


In de opvang is een huiselijke sfeer neergezet. Dit is gedaan met rustige kleuren en natuurlijke materialen die op elkaar zijn afgestemd. Al het meubilair is speciaal ontwikkeld voor de kinderopvang. 


 


Bij kinderopvang BuitenGewoon staat uw kind centraal. Er is plaats voor 12 kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar. Er wordt gewerkt op een groep en dat houdt in dat broertjes en zusjes bij elkaar blijven. Hierdoor zijn de oudere kinderen een voorbeeld voor de jongste. Ook leren de oudste kinderen om rekening te houden met de kleintjes. 


 
OP DIT MOMENT IS IN DE OMGEVING VAN NIEUW-RODEN GEEN CHRISTELIJK KINDEROPVANG. DIT MAAKT ONS UNIEK.Rust, reinheid en regelmaat is één van de bekendste opvoedings-technieken die bij BuitenGewoon heel belangrijk is. Door de inrichting en de kleinschaligheid wordt er rust gecreëerd op de groep. De omgeving is afgestemd op de kinderen en heel praktisch ingericht, zodat de hygiene (reinheid) gewaarborgd wordt. Een vast dagritme (regelmaat) geeft de kinderen structuur en houvast. 


 
OPVANGVORMEN & TARIEVENBij kinderopvang BuitenGewoon is er veel mogelijk met betrekking tot soorten opvang. U kunt hierbij denken aan dagdelen, verlengde opvang of flexibele opvang. 


Wij hanteren een uurtarief van € 8,17 bij standaard opvang. (opvang op vaste dagdelen 7:30 – 12:45 / 12:45 – 18:00)


De overige tarieven kunnen opgevraagd worden door te mailen of bellen naar kinderopvang BuitenGewoon.


 
OPENINGSTIJDENMet uitzonderingen van de officiële feestdagen is kinderopvang BuitenGewoon het hele jaar door geopend van ma t/m vrij van 7:00 – 19:00


 


CONTACT


 


Christelijke kinderopvang BuitenGewoon
Terheijlsterweg 1
9311 PZ Nieuw-Roden
050-7850630
info@ckobuitengewoon.nl


https://www.ckobuitengewoon.nl/