Wij zijn MW Bedrijfskleding, expert op het gebied van bedrijfskleding en promotionele kleding. Wij werken met passie en de focus op kwaliteit; dit is ons DNA. Verwacht bij ons geen dertien-in-een-dozijn-oplossingen. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en advies op maat. De klant staat dan ook altijd centraal bij MW Bedrijfskleding in Leek.


 


Met een enthousiast team van medewerkers bedienen wij meer dan 7500 klanten. Dat varieert van zzp’ers, het midden- en klein bedrijf en grotere corporate klanten verspreid over heel Nederland. Onze relaties zijn onze ambassadeurs.


 

Kom je ook langs voor een kopje koffie en advies op maat?
Wij kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent naar wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van bedrijfskleding en het borduren of bedrukken van jouw logo. We leren jou graag kennen. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Leek. Op een oppervlakte van 1600 m² vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie bedrijfskleding en promotionele kleding voor iedere beroepsgroep. Een showroom vol aan inspiratie! 


 


Kapteynlaan 5
9351 VG
Leek Nederland


0594 518 738
klantenservice@mwbedrijfskleding.nlAlles onder één dak

Alles onder één dak
In onze showroom aan de A7 vind je het grootste assortiment aan werkkleding, horecakleding, zorgkleding en sportkleding onder één dak. Met een oppervlakte van ruim 1600 m² aan inspiratie is hier voor ieder wat wils. In de showroom bevinden zich diverse shop-in-shops van bekende merken als Mascot Workwear, Chaud Devant, Craft Sportswear en meer. Daarnaast bevindt zich hier ook ons professionele borduurstudio vanuit waar wij alle kleding bedrukken en borduren met een logo.

Werkkleding van Tricorp, Mascot en Jobman

Werkkleding van Tricorp, Mascot en Jobman
In de showroom zijn drie shop-in-shops gevestigd die volledig in het teken staan van werkkleding. In de shop-in-shops van Mascot Workwear, Tricorp Workwear en Jobman Workwear vind je de nieuwste collecties en trends voor o.a. bouwbedrijven, autobedrijven, transportbedrijven en facilitaire bedrijven. Van nieuwste werktruien en werkbroeken tot trendy en moderne t-shirts en polo’s. Voor werkschoenen kun je rondkijken en passen in de shop-in-shop van het Italiaanse Sixton Peak.

Horecakleding van Chaud Devant en Le Nouveau Chef

Horecakleding van Chaud Devant en Le Nouveau Chef
Ook op het gebied van horeca kleding beschikken wij over drie shop-in-shops van bekende merken binnen de branche. Merken als Chaud Devant en Le Nouveau Chef zijn toonaangevend op het gebied van kokskleding en kleding voor bar- en bedieningspersoneel. In onze showroom hangen de nieuwste koksbuizen, horeca blouses, koksbroeken en meer. Ga voor een koksbuis met logo. 

Sport- en teamkleding van Craft Sportswear

Sport- en teamkleding van Craft Sportswear
Op zoek naar sportkleding voor jouw team of club? Kom dan kijken in de shop-in-shop van Craft Sportswear. Craft Sportswear staat bekend als kledingmerk voor wintersporten als schaatsen en skiën, dankzij de bekende thermokleding. Maar het merk levert ook sportkleding voor teamsporten als voetbal en andere balsporten. 

Promotionele kleding van Clique

Promotionele kleding van Clique
Ook voor promotiedoeleinden, zoals een beurs of evenement hebben wij een ruime collectie hangen in de shop-in-shop van Clique. Ook in de shop-in-shop van Clique en James Harvest Sportswear kan je terecht voor promokleding. Hier vind je moderne polo’s, t-shirts, blouses en overhemden met eindeloze mogelijkheden. 

Representatieve kleding van Greiff

Representatieve kleding van Greiff
Met Greiff hebben wij een prachtig merk in huis voor representatieve kleding voor dames en heren wanneer de kleding om een luxere uitstraling vraagt. Traditioneel, onmisbaar, stijlvol en innovatief. Overhemden, vesten, blazers, colberts en pantalons laten bedrukken met logo. 

Kom vrijblijvend binnen lopen of maak een afspraak met één van onze adviseurs

Kom vrijblijvend binnen lopen of maak een afspraak met één van onze adviseurs
Nieuwsgierig naar onze showroom? Kom dan vrijblijvend langs voor een heerlijke bak koffie en laat je inspireren door de diverse shop-in-shops. Onze adviseurs voorzien je graag van advies en tips op het gebied van bedrijfskleding. De showroom is gevestigd in Leek, vlakbij Groningen en Drachten. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30. Ook op afspraak is altijd mogelijk.


Onze merken

Horecakleding
Le Nouveau Chef

Chaud Devant Chefwear

Greiff Bedrijfskleding

POCO bedrijfskleding

Werkkleding
Mascot Workwear

Jobman Workwear

Tricorp Workwear

Projob

Sixton Peak werkschoenen

Representatieve kleding
Greiff Bedrijfskleding

J. Harvest & Frost

Studio Anneloes @work

Fits

Kümmel

Nimbus

LCF by Ledûb

Rooymans Neckwear

Brook Taverner

Promotionele kleding
Clique

Santino

Printer

Kingcap

Nimbus

J. Harvest & Frost

Harvest

Cutter & Buck

D.A.D

Sportkleding
Craft

Cutter & Buck

Zorgkleding
De Berkel