vv Nieuw Roden zoekt naar een vaste assistent scheidsrechter (grensrechter) die ons 1ste elftal (3de klasse) op zondagen bij zowel de uit- als thuiswedstrijden wil bijstaan. Af en toe spelen we ook doordeweeks in de avonduren een wedstrijd.


Gevraagd profiel:
Als assistent scheidsrechter (grensrechter) heb je een representatieve houding en een professionele uitstraling. Je moet minimaal 18 jaar zijn. Je hebt goede kennis van voetbalspelregels en een redelijke conditie.


Taken:
Als assistent scheidsrechter (grensrechter) heb je een bepalende rol in het spel. Er wordt van je verwacht dat je de scheidrechter assisteert tijdens de wedstrijd. De assistent scheidsrechter (grensrechter) is soms de enige die iets heeft waargenomen, dus er wordt verwacht dat je op een goede manier samenwerkt met de scheidrechter.


Vind je het leuk elke wedstrijd van het 1ste elftal de scheidrechter te assisteren en vind je het leuk om opgenomen te worden in onze technische staf, neem dan voor nadere informatie contact met Hans Schulten (TC), tel 06-19465769 (jhm.schulten@home.nl) of Robert Vorenholt (Teamleider), tel 06-11805102 (lindaenrobert@live.nl)