Groningen - Het was fijn vertoeven op het kunstgras bij Corpus den Hoorn in Groningen. Niet alleen omdat het weer wat meezat, maar een veld verderop was FC Groningen aan het trainen, met superheld Arjan Robben.

Nieuw-Roden O15 moest een bekerwedstrijd afwerken tegen GRC Groningen O15. Vorige week werd er nog een geweldige bekerstrijd geleverd tegen Roden, wat uiteindelijk tot 2-2 leidde. De wedstrijd tegen GRC was toch net even wat anders. Tegenstanders waren wat fysieker en hadden snelle jongens op de flanken staan. Toch bood Nieuw-Roden goed tegenstand tot aan de rust. Nieuw-Roden kwam wel snel met 1-0 achter, maar Lukas Pater maakte de stand weer gelijk toen hij alleen op de Groningse keeper afkwam en de bal beheerst de hoek in schopte. Toch werd het net voor rust 2-1 voor de Groningers. Het was het nog altijd een open wedstrijd en kon het alle kanten op gaan.

De tweede helft kwam Nieuw-Roden al snel op een 3-1 achterstand. Dit was net even teveel van het goede. Nieuw-Roden kwam nog wel terug naar 4-2 door een snoeiharde knal boven in het dak van het doel van Yaron Ijtsma. Maar Nieuw-Roden had niet meer het gevoel dat er nog iets was te halen, en was het vuur uit het team. Het werd uiteindelijk nog een geflatteerde 7-2 voor GRC Groningen. Hiermee is Nieuw-Roden O15 uit de beker en kunnen ze aankomende zaterdag thuis tegen VAKO O15 ,wat de laatste bekerwedstrijd is in de poule, wat gaan experimenteren met spelers om dan goed de competitie in te gaan.