Roden - Wekelijks stellen we de vraag door "Hoe gaat het nu met?'. Vorige week stelde Rene walda van Van Erp deze vraag door aan Anton Hamstra. Hier leest u het verhaal hoe het met hem en zijn vrouw Janet is gegaan in deze coronatijd. Leest u weer mee?

Hoe gaat het met jullie?
Met ons gaat het goed. Het resultaat van de verbouwing hotel en de Linden/Brink zaal mag er zijn. Daarnaast zijn we onwijs dankbaar voor mooie zonnige en drukke zomerweken. Hotel vol en veel terrasje pakkers en eters.

Kunnen jullie je voorstellen aan de lezers van DitisRoden.nl?
"Wij zijn Anton en Janet Hamstra, eigenaren Onder de Linden Roden. Anton was voorheen bedrijfsleider bij Onder de Linden Roden en sinds september 2017 de uitbater." Als Rodenaar in hart en nieren geeft Anton samen met zijn vrouw Janet op een eigen wijze invulling aan de exploitatie van Onder de Linden Roden.
"Wij willen onze gasten ten alle tijden een unieke beleving van gastvrijheid bieden, tegen een eerlijke prijs. Uniek door flexibiliteit, sfeer, gezelligheid, no nonsens mentaliteit. Samen met ons team geven we daarom iedere dag het beste van onszelf om de service, producten en diensten die kwaliteit te geven, die door onze gasten gewenst worden.”

Hebben jullie veel aanpassingen moeten doen in jullie zaak?
"Corona heeft ertoe geleid dat we versneld hebben ingespeeld op de digitale mogelijkheden. Denk bijv. aan veel gestelde vragen (FAQ) op onze website. Het QR bestellen en sinds kort de QR check in.
Ook hebben we inmiddels een digitale informatiemap door samenwerking met Guestfriend. Deze informatiemap is ook beschikbaar in het Duits en Engels voor onze buitenlandse gasten.
Daarnaast zijn we vanaf het begin al bezig en blijven we bezig met de richtlijnen RIVM/KHN. We hebben gelukkig veel ruimte met meerdere zalen en daardoor mogelijkheden."

Tweede pinksterdag, de deuren mochten (onder RIVM voorwaarden) weer open, hoe was dat voor jullie?
"De eerste dag dat we onze deuren weer mochten openen was best spannend. Hoe gaat de nabije toekomst er uit zien met Corona? Weten de gasten ons hotel, eetcafé en zalencentrum nog te vinden? Gelukkig wel en veel ook."

Hoe gaat Rodermarkt dit jaar voor Onder de Linden verlopen?
"Geen Rodermarkt dit jaar! Helaas, maar wel verstandig. Gelukkig hebben we andere leuke activiteiten gepland, zodat we de mensen uit Roden en omgeving ook het najaar winter wat leuks kunnen bieden. Zie agenda

Aan wie wil jij de vraag 'Hoe gaat het nu met jou?' graag doorstellen?
"Hoe gaat het nu met…. Hein Schaap van Schaap Bestratingen."

Coby van Zanten©