Albertema Partyservice biedt ook veel voor particulier


 


Sinds begin dit jaar heeft Albertema Partyservice de keuze gemaakt om zich nadrukkelijker – naast bedrijven – op de individuele consument te richten.  De v.o.f. is gewijzigd in een eenmanszaak waarin Rieks Albertema met bijna twintig personeelsleden de hoogst mogelijke kwaliteit voor een betaalbare prijs levert.


 


‘Partyservice betekent voor ons, het bezorgen van een paar gebakjes of hapjesschaal tot een compleet arrangement – als high tea of barbecue – waarbij we ook de aankleding en inrichting kunnen verzorgen. Op de website vindt u onze uitgebreide mogelijkheden van banket tot lunch, van borrel tot diner en verhuur’.


 


Om aan de wensen van de particulier tegemoet te komen heeft Albertema Partyservice onlangs haar website uitgebreid met de mogelijkheid om naast de bbq-pakketten ook individuele items te bestellen.
Nadat Albertema een partij huisgemaakte spareribs uit de oven heeft gehaald laat hij weten dat – met de aangekondigde mooie nazomer – ze iedereen uitnodigen om de barbecue producten van Albertema partyservice te proberen. ‘We bieden de hele maand september 10% korting op het barbecue assortiment en uiteraard gratis bezorgen in een straal van 25km’.


 


 


Albertema Peize Partyservice


Havenstraat 9


9321 DA Peize


Email: info@albertemapeize.nl


Telefoon: 050-5034507


Website: www.albertemapeize.nl