Kinder- en jeugdactiviteiten Welzijn in Noordenveld

 

NOORDENVELD - In Norg, Peize en Roden staan de komende tijd een tweetal leuke activiteiten op het programma. Namelijk Survival Run, boogschieten en Noordenveld Stoepranden. 

Voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar is er op dinsdag 29 september van 15.30 tot 16.30 uur bij Survival Norg aan de Eenerstraat een survival run en boogschieten. Dit voor € 2.50 per persoon. Zorg dat je oude kleren en stevige schoenen draagt. Opgeven kan via activiteitenladder.nl.

 

 

Voor basisschoolleerlingen uit de groepen 3 tot en met 8 is er de activiteit 'Noordenveld Stoepranden'. De voorronde in Norg is op woensdag 23 september op het schoolplein van basisschool De Hekakker. Mocht je hier niet bij aanwezig kunnen zijn dan kun je ook dinsdag 22 september in Peize op het schoolplein van basisschool De Eskampen terecht of op donderdag 24 september in Roden op het schoolplein van basisschool De Marke. Alle tijden zijn van 15.00 tot 17.00 en deelname is gratis. Opgeven kan via activiteitenladder.nl. De winnaars van de voorrondes gaan op zaterdag 3 oktober de finale spelen bij het Museum Kinderwereld in Roden.